LAN och gamingkvällar – när dataspelen är i fokus

Det kan bli en del läsk och godis, kanske lite frallor med. Lokalen är nedsläckt, borden är uppställda, kablarna dragna, spelarna har ställt upp sina datorer och skärmar. Ibland råder det totalt tystnad som då och då bryts av några känsloyttringar.

Vi arrangerar regelbundet både LAN och gamingkvällar. Man har alltid med sig sin egna dator och skärm. Spelen som körs kan vara LOL, Battlefield eller vad man känner för. Vi är dock noga med att man spelar spel man har åldern inne för, eller att föräldrarna har godkänt att man spelar spel med en övre åldersgräns. Är du yngre men ändå vill vara med så får gärna någon av dina föräldrar vara med dig. Det är bara trevligt.

LAN – många timmar vid skärmen
Syftet med LAN är att träffas, spela och att ha kul. Ett LAN pågår oftast under en längre tid. Vi kör ibland 12-timmars LAN. Men vi har även planer för LAN som kommer vara i flera dagar.

Gamingkvällar – som ett miniLAN men lika roligt
Gamingkvällarna skiljer sig inte direkt från ett LAN mer än att vi bara kör en kväll och har öppet lite längre. Vi brukar köra till ett på natten ungefär. Ta med egen dator För att garanterat få plats och kunna spela är det bästa att ta med sin egna dator. Men skulle man inte ha en egen dator så kan medlemmar mellan 13–25 låna en av våra sex datorer vi har här. Men man får komma i tid då, dem går snabbt åt.

Spelgruppen – gänget som gillar spel 
Vi har en arbetsgrupp som kallas spelgruppen. De jobbar med alla typer av spel, alltifrån X-box, LAN och gamingkvällar till brädspel. Är du riktigt spelintresserad och vill vara med och hitta på arrangemang kring spel kontakta personalen så förmedlar vi kontakten.

Håll koll på vår hemsida och Facebook efter våra LAN och gamingkvällar.

X

Right Click

No right click