Stå på scen – drömmen för en performer

Efter alla timmar i repan så känner man kanske till slut att nu är det dags att ta klivet upp på scen. Eller kanske är man ett teatersällskap som vill sätta upp sin pjäs. Eller kanske är man en grym stå-upare som vill nå ut med sina klockrena skämt. Eller kanske vill man ha en föreläsning för allmänheten.

Oavsett vad du behöver en scen till – har vi två att välja mellan. På Porslinan har vi den stora scenen precis vid entrén, den lämpar sig för större uppsättningar, eller en stor publik. För mer intima arrangemang kanske den lilla scenen inne i cafét passar bättre. Vi har ljud och ljus på plats, personal som riggar vid behov och hjälper er att sköta tekniken. Tillsammans kan vi lösa så att er show blir så bra som möjligt.

Stora scenen - för stora event
Räknar ni med en stor publik så passar stora scenen utmärkt. Här får det plats 150-200 i publiken om alla står, ca 60-80 sittande beroende på om det är med bord eller biosittning. Scenen kan vi belysa med allt ifrån färgad belysning till ett enkelt frontljus. Det finns även möjlighet till att använda vårt backstagerum för att tagga inför framträdandet och byta om.

Lilla scenen – för det intima eventet
På lilla scenen kör vi ibland våra lokala ungdomsband – våra så kallade medlemskonserter – konserter speciellt för medlemmar, här blir det en härlig intim feeling och man komma nära publiken. Denna scen funkar även för föreläsningar och mindre teateruppsättningar för en mindre publik. Även här kan man ha allt ifrån sittande publik till ståenda headbangande publik. Givetvis löser vi även ljus och ljud här.

Vill du sätta upp något på någon av våra scenen, kom in till oss så berättar vi gärna mer.

X

Right Click

No right click