X-box - spela en eller flera

Fotboll, hockey, äventyr, musik och action – allt ryms på en skiva. På storbildsskärm kan du och dina vänner spela alla möjliga spel i vårt X-box rum. Är du medlem får du spela hur mycket du vill.

För våra medlemmar mellan 13 – 25 har vi ett rum med biostolar och storbildskärm. Härifrån hörs ibland både glada tillrop vid vinst och förtvivlade nej när man missar straffläggningen. Vi har flera olika typer av spel man kan spela.

Åldersgränser
Vi följer de rekommenderade åldersgränserna som står på respektive spel. Men får du spela spel med en högre ålder än din egna kan dina föräldrar skriva på ett papper. Så ta med någon av dina föräldrar in till oss i så fall så löser vi det.

Spel framkallar känslor
Spänningen stiger, det står 1 - 1 i ett av våra mest populära spel, FIFA, det blir straff…Beroende på resultatet kan känslorna variera. Men tänk på att hålla ljudnivån på en lagom nivå och ett vårdat språk. Det blir trevligare så.

Spelgruppen – gänget som gillar spel
Vi har en arbetsgrupp som kallas spelgruppen. De jobbar med alla typer av spel, alltifrån X-box, LAN och gamingkvällar till brädspel. Är du riktigt spelintresserad och vill vara med och hitta på arrangemang kring spel kontakta personalen så förmedlar vi kontakten.

X

Right Click

No right click